NL | EN
contact

Over Ons
Onze Investeerders
Onze Mensen
Raad van Advies
Raad van Commissarissen
Ons netwerk
Onze Portefeuille

Onze Portefeuille

Dynamic Ear Company (DEC), gevestigd in Delft (Nederland), ontwikkelt en fabriceert professionele gehoorbescherming en geluidsregeling systemen voor muzikanten, de industrie, defensie en andere toepassingsgebieden waar geluidsniveaus permanente schade aan het gehoor kunnen aanbrengen. De filtertechnologie van DEC heeft de gehoorbeschermingsmarkt definitief veranderd door een ongeëvenaarde 'vlakke demping' te bieden. Dit stelt de gebruiker in staat om geluid op een veilig niveau maar tegelijkertijd onvervormd en natuurgetrouw te horen.
www.dynamic-ear.com
www.crescendo-hearingprotection.com

Hemics is een medisch technologie bedrijf met activiteiten in de reumatologie. Hemics heeft de HandScan ontwikkeld, een nieuw, niet-invasief beeldvormend apparaat. Het helpt de reumatoloog bij de objectieve beoordeling van onstekingsactiviteit in de hand en pols gewrichten van patiënten met Reumatoïde Artritis (RA). De techniek is tijdbesparend, veilig en objectief, en daardoor goed inzetbaar voor het monitoren van RA. Hemics heeft begin 2015 CE markering verkregen, vereist voor de verkoop van het medisch apparaat in Europa. Hemics is een spin-off van Koninklijke Philips.
www.hemics.com

De moderne auto bevat meer dan honderd miljoen regels software. De web browser in je smartphone bevat al 8 miljoen regels. Software draait op een "multicore" chip. In theorie kan de programmeur de software verdelen over meerdere processoren en hiermee een versnelling of lager batterijverbruik realiseren. De praktijk? Terugroepacties, security leaks, software die de beschikbare rekenkracht niet volledig benut. Vector Fabrics biedt de programmeur het gereedschap om multicores foutloos te programmeren. Het resultaat? Vijf keer lager batterijverbruik in het presenteren van webpagina's. Vele malen sneller decoderen van video’s. Geen terugroepacties.
www.vectorfabrics.com
www.multicoreprogramming.com

Etulipa verandert de wereld van outdoor digitale reclame. De bewezen electro-wetting display technologie (EWD) heeft vergelijkbare visuele kenmerken als de bestaande papier of vinyl billboards, maar biedt digitale dynamische inhoud, met inbegrip van animaties en video. EWD gebruikt hetzelfde principe van lichtreflectie als papier of vinyl dat vereist is voor het weergeven van advertenties in alle lichtomstandigheden. EWD is superieur aan licht-gevende-technologieën zoals LED omdat het geen lichtvervuiling veroorzaakt en 100x minder energie verbruikt.
www.etulipa.com


Recore Systems ontwerpt heterogene meerkernige processorsystemen. Het is onze missie om het leven met meerkernige processoren makkelijk te maken voor onze klanten, zoals we dat ook vorm hebben gegeven in ons FlexaWare platform. FlexaWare is een flexibel en schaalbaar embedded processorplatform dat eenvoudig programmeren en heterogene meerkernige systemen samenvoegt. Het is van de grond af opgebouwd met de expliciete bedoeling flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden voor een breed scala aan applicatiedomeinen. FlexaWare combineert hardware, een runtime, en een software-ontwikkelomgeving. Het is helder en eenvoudig te programmeren zodat je het maximale aan rekenkracht er uithaalt.
www.recoresystems.comwww.flexaware.net

MACH8 Lasers ontwikkelt afstembare diode lasers voor glasvezel telecommunicatie toepassingen gebaseerd op een fundamenteel nieuw laser feedbackmechanisme. De lasers van MACH8 vertonen een 100x snellere afstembaarheid in combinatie met 10x lagere productiekosten. Deze voordelen maken de MACH8 laser tot de sleuteltechnologie voor toekomstige glasvezel data infrastructuur.
www.match8lasers.com

Advanced Packaging Center ( APC ) is een zelfstandige onderneming gevestigd in Nederland. APC richt op one- stop-shop levering van onderzoek, ontwikkeling, kwalificatie, prototypes en kleine tot middelgrote volume productie diensten. APC kan klanten assisteren in de ontwikkeling van proto- typen tot massaproductie en richt zich speciaal op MEMS, Sensoren, Power, Photonic en geavanceerde IC verpakking. APC biedt een toegevoegde waarde van Innovatie tot Industrialisatie (I2I). Op het gebied van deze geavanceerde IC's, kan onze gepatenteerde technologie voor vormgeving Film Assist Molding ( FAM ) meer flexibiliteit bieden voor de ontwerp-opties voor de klant. Het toepassingsgebied is breed. Van consumenten elektronica tot automotive en de medische industrie.
www.apcenter.nl

Point-One Innovation Fund, High Tech Campus 68, 5656AG Eindhoven, the Netherlands
email: Point-One

disclaimer
contact